Странни птици влизат в новия европарламент. Сред 700-те депутати има хора

...
Странни птици влизат в новия европарламент. Сред 700-те депутати има хора
Коментари Харесай

Евровотът прати чешити в Брюксел

Странни птици влизат в новия европарламент. Сред 700-те депутати има хора със скандално държание и шокиращи изявления.

Всички би трябвало да са нащрек, когато французинът Брюно Голниш стигне до трибуната. Той е глобяван поради свалени гащи в пламенна тирада против мигрантите.

Водачът на Конгреса на новата десница от Полша Януш Корвин-Микке несъмнено ще скандализира колежките си, в случай че още веднъж призове да се лишават правата на дамите да гласоподават. 
Журналистът Мартин Зонеборн си направи сатирична партия в Германия, а дежурният му девиз е Берлинската стена да бъде вдигната още веднъж. Другият му шлагер е „ Махнете си ръцете от немските пениси! (Hands off German willies!). 

Ако пък видите екзотични хубавици да скандират: " Мигрантите вън! ", може да сте сигурни, че са наети от Анжело Чиока . Италианецът от Северната лига, сравняван с Брад Пит, докара модели от Индия, Пакистан, Шри Ланка, Ангола и Северна Африка да поучават от екрана сънародниците си да не отиват в Италия, тъй като нямало да получават и пукната пара.

Шанс да се трансформира в една от атракциите на новия европарламент има и Андрей Слабаков поради пристрастеността му към цигарите. Очаква се той да образува коалиция " Дим ", която да поведе борба против възбраната за пушене.

Още по тематиката - търсете във вестник " Стандарт "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР